Sidlista

fredag 28 maj 2010

I min förtrollade sagoskog


När jag fick hem dessa härliga chipboardträd från Crafty Individuals visste jag att jag bara måste använda dem i något sammanhang där de verkligen kom till sin rätta, och inte bara som platta dekorationer på en layout. Så jag tog fram en liten vit papplåda från Panduro, och började med att gå lös på den med glimmer mist och dekorera med mönstrat papper, blommor och ljuvliga metalldekorationer.

Det ser ut som vilken ask som helst, men när man lyfter av locket förvandlas den till en sagoskog där den söta lilla älvan Agnes bor. Träden är embossade med Cuttlebug, och sen har jag slipat lätt på upphöjningarna för att det ska suga lite mer där när jag sprayat med Glimmer Mist.

Jag har använt följande material: Inkido pärlor Mix Rosa, Prima blommor Alchemy Isis, Cherry Blossom Branches Pink samt Hydrangeas Baby Blue, Cherry Blossom Light Mocha och Mushroom Cream, Prima papper Shabby Chic Apricot Tree samt Prima Lace Light Grey.

Och lilla älvan klistrade jag upp på chipboard, och så fick hon vingar från ett Prima-papper med fjärilar, även det ur Shabby Chic-kollektionen.

Tack för titten!


PS: Ang. embossing med Cuttlebug, snart kommer Tim Holtz nya embossingfoldrar till Scraplagret! / Emma

2 kommentarer:

Nenne sa...

OJ oj oj! Va läckert Jenny!!!! En sådan mysig och otroligt kreativ idé! :D blev hon glad? :p

Anonym sa...

Åh, så fint!!!