Sidlista

söndag 15 augusti 2010

Min tolkning av augusti-utmaningen


Vi är inne i halvtid på augustis utmaning, där du ska skapa tre kort utifrån skissen nedan:

Jag behövde komma igång med lite kortmakeri, så jag bestämde mig för att hoppa på utmaningen jag med, fast utom tävlan förstås :)

Jag har försökt följa skissen ganska rakt av, något som jag tycker är svårt i vanliga fall. Men tillslut blev det två julkort och ett tackkort:

Jag gillar att vara ute i god tid och gör gärna julkort året om :) Dessutom hittar man då ofta användning för annat material än just julrelaterat.

Här har jag använt Magnolias die Tilda Lace för att göra de fina kanterna, tillsammans med papper från My Mind's Eye:s Savvy. I övrigt ett fint randigt band, blommor, pearl brad och turkosa pärlor. 24 är gjort med Pink Paislees alfabetsstickers som jag sen 3D-lackat.

Nästa kort är också till jul:

Här ha jag gjort fina kanter med Tilda Lace igen samt Tim Holtz On the Edge™ Dies Brackets. Återigen de fina MME-pappren, glimmer mist Patina på bakgrunden, band Maya Road, blomma Prima och fina Type Charms från Tim Holtz:

Till sist blev det alltså ett tackkort:

Jag använde båda diesen som följer med i Tim Holtz Brackets, tillsammans med MME:s Superb Paper. Det dubbelsidiga pappren är verkligen toppenbra matchade med varandra!

Dekorerat med Tattered Angels Irresistable Chips, MME Small Accessories, blomma Prima (som jag plockat isär), Vildas Tack-stämpel och rosa pärlor.

Inuti ramen fäste jag en bit papper, som jag först färgat in med Distress Ink Tattered Rose och sen klarembossat. Chipboarden ger en kul effekt med sina embossade detaljer, som lämnas kvar ofärgade när man färgat in den. Jag använde Distress Ink Black Soot.

Det finns redan flera härliga bidrag, och jag hoppas det kommer många fler. Häng på du med! ;-)

/ Emma

2 kommentarer:

Malin sa...

Tackkortet var riktigt stiligt!

Emma sa...

Tack Malin :) Ser att ännu fler hängt på nu, det är så roligt!!