Sidlista

tisdag 6 september 2011

Kombinera stämplar


Jag tycker det är roligt att kombinera flera stämplar på samma kort, gärna från samma tillverkare då de ofta matchar varandra väldigt bra. T ex gillar jag matchningen mellan Magnolias ministämplar med stämplar i vanlig storlek:

Här har jag använt ett pastelligt papper från Magnolias Sweet Rainbow, tillsammans med Reprints Nude som kortstomme och en ram utstansad med Cheery Lynns dies. Ramen var från början vit, men är sprayad med Glimmer Mist i färgen Creme de Rouge.

Vimpeln och en del av lilla sjöjungfru-Tilda (tillfälligt slut men det finns massa andra) är fästa med distanskuddar. Motiven är målade med Distress Ink på akvarellpapper, först stämplade med StazOn stämpeldyna. Lite pärlor och blommor fick också dekorera kanterna.

Dykande Tilda fick stå som symbol för titeln på kortet, "våga". Efter målning har hon fått lite glitterlim i håret. I övrigt har jag använt en liten bit band, några pins och snäckor från havet.


1 kommentarer:

Annette sa...

Vilket urgulligt kort! Och vilket bra tema, det skulle passa perfekt till mina tjejer efter den här sommaren. Köpte ju några stämplar i samma serie, kanske dags att inviga dem :)

Härligt att Primas nyheter är på väg - det kommer att bli höstens största utgift för mig tror jag.. ;)