Sidlista

onsdag 3 juni 2009

Ewonne gästar hos Scraplagret!

Med stolthet vill jag även presentera ytterligare en gästdesigner hos Scraplagret, nämligen Ewonne! Ewonne är en fantastisk designer och en sann mästare på vintage-scrapping, dvs. den slitna, romantiska looken.

Först ut är ett somrigt kort som känns väldigt kvinnligt och romantiskt. Ewonne har använt papper från Pysselgumman, Inkidos pärlor, pärlhattar, kinesiska mynt och en vit spets med läcker form längst ned. Stämpeln med flickan kommer från Crafty Individuals, och över pappersblommorna har hon stämplat en kärlekstext från Inkido.

Samma stämpel men ett helt annat kort! Med hjälp av papper, dekorationer och färgval kan man variera sig i det oändliga. Papper från Pink Paislee, knapp, rhinstenar, mynt och samma charmiga spets som på förra kortet. Jag gillar verkligen den utklippta "blomman" till höger, som kommer från ett av mönsterpappren.

Stort tack för det fina arbete du lagt ned, Ewonne! Håll utkik, för snart kommer det mera... :) För ännu mer inspiration rekommenderar jag er ett besök i Ewonnes egen blogg!

/ Emma

PS: I shoppen finns nu paketet "Sommarromans", som är nästintill identiskt med de papper och dekorationer som Ewonne skapat med (varav en del ännu ej hunnit visas). Ett smidig lösning för dig som vill slippa fundera, och istället ägna dig åt att scrappa! :) Klicka på länken ovan för mer information!

2 kommentarer:

DrAnnika sa...

Åhhhhh så snyggt!
Jag gillar verkligen stilen och stämpeln!!

Malin ~ Lillpiga sa...

Ewonne är verkligen helt suverän på att skapa vackra saker!!