Sidlista

fredag 21 maj 2010

Happy Party av Riddersholm

De nya pappren i Riddersholms Designs Happy Party-kollektion passar så fint till födelsedagstema. Nedanför har jag använt pappret Party som bakgrund och en bit av pappret Flurry i mitten. Tonerna på dessa två papper går i ljuvaste syrénlila, perfekt då ni ser på ett av fotona att klänningen är i liknande färg :) Bakgrundspappret finns också som rosa.

Jag stämplade några humlor och en bakgrund för titeln med stämplar från Pink Paislee. "Aja" är thickers som jag embossat med en blandning av pulvren Choklad och Chunky Chrystal Klar. Det ser inte så mycket ut på fotot men det blev rätt läckert i verkligheten, lite som choklad :) "Baja" är October Afternoon alfabetsstickers.

Pärlhjärtat är chalkat med Distress Ink, ett enkelt och kul sätt att färgsätta sina bling! Ett av de lösa små hjärtanen som följer med förpackningen, fäste jag mitt i den lilla lavenderfärgade blomman på första bilden.

Till sist en bild på en variant av de nya crystal drops som finns i shoppen. Jag bara älskar dem, de är så användbara och det gör så mycket för ett alster! Det är som små droppliknande prismor på en guld- eller silverfärgad, böjbar tråd. Här har jag först limmat fast den under blomman och sen snurrat slutet av skaftet.

/ Emma

0 kommentarer: