Sidlista

söndag 11 juli 2010

Ett skrin till Emilia


Min son, som är sju, beställde en present till sin lilla flickvän, som snart fyller sju hon också. Ett litet skrin blev det, och han har höga krav, min grabb, för den här fick jag minsann bakläxa på när jag tyckte den var klar och visade den för honom.

Själva stommen är en vanlig, vit pappask med lock från Panduro. Jag har byggt på locket så det blir välvt för att verkligen bli som en skattkista. Papper från Magnolia, Foundations Box Feet från Tim Holtz Idea-ology, chipboardkrona och nålar från Maya Road, blå gardenia, E-lineblomma och chipboardbokstäver från Prima samt brad från Youdo.

Jag har också gått löst med mina dies från Sizzix/Tim Holtz Alterations. Här är det en blomma från Tattered Florals, samt nyckel, nyckelhål och gångjärn (på baksidan) från Hardware Findings.

Och nu till bakläxan... När jag visade upp skrinet för min son så tyckte väl han att den var ganska fin... utanpå. "Men insidan är ganska tråkig, så den får du nog göra något åt. Du kan väl sätta dit lite prinsessor och slott och rosa, du vet, sånt där som tjejer gillar." Nån prinsessa blev det inte, inte heller något rosa, men väl ett slott.

De söta blå blommorna är utklippta ur ett av Magnolias papper.

Sonen blev nöjd till slut, och skrinet är nu färdigt att överlämnas till flickvännen på födelsedagen.



2 kommentarer:

  1. Vilken gullig son du har som vill sin flickvän så väl, och skrinet blev fantastiskt vackert.

    SvaraRadera
  2. vilket underbart skrin! Verkligen jätteläckert! Tack för inspirationen! =)

    SvaraRadera