Sidlista

tisdag 13 juli 2010

Lyckligrynkor


Till skillnad från många så gillar jag verkligen att scrappa om mig själv! Visst får mina barn och sambo, saker vi gör och naturen vara med ibland men det finns ju så mycket att säga! Jag tänker också på varför man scrappar, för mig handlar det om att bevara något för framtiden och jag kan bara tänka mig in i hur det skulle vara om jag hittade ett helt album med dekorerade sidor med min farmors tankar, känslor och funderingar, därför scrappar jag om mig själv!


Här har jag använt My Mind's Eye papper och dekorationer, jag skar det fina pappret med en bård och la pappersbitarna på var sida om layouten och skapade så ett "vitt" område för mitt foto. Fotot föreställer mina skrattrynkor ;) Skrattrynkor är bland det vackraste som finns tycker jag och jag är så glad att jag har massor!


Det är så inspirerande att använda papper, bokstäver och dekorationer från en och samma serie, man behöver inte fundera på om det passar för det gör det, se bara på hur fint bokstäverna matchar papprena! Tillsammans med olivgröna Hydrangeas, beige smårosor, pärlor, pins, kopparcharms och den söta kronan mistad med Midnight Blue-mist där allt plockar upp färger ur papper och fotot blir matchningen total!


De små "virkade" blommorna har jag gjort själv genom att trä en tråd längs kanten på en cirka 10 cm lång bit spets och sedan dra ihop det riktigt hårt, sedan döljer man eventuellt utstickande kant när man limmar fast blomman och dekorerar med fina pärlor.


En fin journalinglapp från MME Charming-serien fastsatt med 3d-kuddar.


0 kommentarer: