Sidlista

måndag 12 juli 2010

Maja Design och västkusten

Maja Designs kollektion Sommartider måste vara sommarens största hit, för den passar verkligen till precis allt! Jag hade några fina fågelfoton från årets semester. De orange och blå pappren passade perfekt till bildernas sepiaton och den blågrå himlen:

Förutom pappren använde jag en biljett från Pink Paislee, bokstäver från October Afternoon (lackade med Glossy Accents), vimplar och en tillverkarremsa från ett av pappren. På ena sidan av remsorna längst ned som alltid är på papper, så finns ord skrivna som matchar pappren. Smart som en extra dekoration :)

Blomman är egentligen två vita blommor i olika storlekar från Kort & Godt. Jag sprayade dem med glimmer mist Chalkboard - Chalk för att få dem blöta och samtidigt glittrande. Sen skrynklade jag bara ihop dem i handen, lät torka och vecklade sen ut lite. I mitten fäste jag en brad från You Do.

Jag är nog beroende av pärlswirls, tur att det kommer massor av nya i höst :) Stämplar är jag ju också smått besatt av, och jag har använt stämplar med strandtema från Crafty Individuals lite här och var.

/ Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar