Sidlista

söndag 22 augusti 2010

Inte utan min bag

Man glömmer ofta bort att scrappa om sig själv. För mig är det ofta så att jag är den som är bakom kameran, och då blir det inte heller så mycket foton att använda för egenscrap. Men det ska jag försöka ändra på nu! Lite nytagna bilder och så några teman som jag tänkt på, som det här med mina väskor:

Jag har i princip alltid med mig en handväska om jag ska någonstans längre bort än kvarterskiosken. Den innehåller allt "viktigt" - mobil, pengar men också allt möjligt som jag tycker är bra att ha med :) Jag har skrivit lite mer ingående om det med datortext och klistrat fast under fotot.

De härliga pappren i brända toner och det vita textbandet kommer från Graphic 45:s nya kollektioner. Alfabet från Prima och October Afternoon, och längst ned på layouten en liten metallväska ovanpå en utklippt korsett.

Stämplat klockor lite här och där för att förstärka papprets mönster, och glitterlim som accent på detaljer i pappren. (Psst, du har väl inte missat att alla de tolv nya Stickles glitterlimfärgerna nu finns i lager!)

Här började jag med att färga in en chipboardknapp med Distress Ink Tea Dye, innan jag limmade fast Jenni Bowlins knapp ovanpå och chalkade lätt. En pärlbrad bredvid och mina älsklingspärlor i turkost.

"Provdockan" fick sig en rejäl dos Crackle Accents. Det blir ju så snyggt!

/ Emma

2 kommentarer:

  1. Ursnyggt hur du tagit dig an de här papprena!! Jättefint!

    SvaraRadera
  2. Wow vad fint! Jag studerade dina detaljer länge, vackert. Helheten är utsökt!

    SvaraRadera