Sidlista

tisdag 3 augusti 2010

Mini Album av diecut-ark

Våran buskille är en riktig liten Emil, han gör lite hyss och ur hans mun kommer de mest roliga kommentarer. Så jag gjorde ett litet mini album 6*6" (ca 15x15 cm), att samla hans bus i , utav Jenni Bowlins "Die Cut Label Paper" 12*12". Bara vek det 2 ggr, och då få man 2 fickor på köpet.

Den vackra pärlswirlen är från Prima, jag har klippt isär den och låtit den fortsätta på baksidan.

Här på insidan av albumet, har jag dekorerat med kort på sötgöte, röda körsbärsblommor, vita krysantemum, lite av den söta vita spetsen från Maya Road.

Jag har använt en genomskinlig ram från My Minds Eye, som jag har klippt isär och fäst bakom kortet på höger sida (röda blommor), den andra delen sitter på framsidan (ni ser lite röda swirlar i vänstra hörnet).

I fickorna har jag stoppat tags , som jag format efter albumet , där har jag tänkt att jag ska skriva om Axels hyss och klistra in lite foton.

Här på baksidan, liksom på framsidan har jag dekorerat med Inkidos underbara röda rosor. Några vita körsbärsblommor och pärlswirlen som är en del av den på framsidan. Det röd/vit rutiga bandet som jag använder för att knyta ihop albumet med finns också i shoppen.

1 kommentar:

  1. Genialt Pernilla! Fint fint och perfekt för mig som också har en "Emil" hemma :)

    SvaraRadera