Sidlista

tisdag 3 augusti 2010

Sneak Peek #8 - {Pink Paislee}

Något vi alltid ser fram emot speciellt mycket är Pink Paislees nyhetssläpp. I höst har de lyckats göra fyra helt olika kollektioner men med samma äkta känsla för design.

Först ut är Hocus Pocus, en kollektion för Halloween eller varför inte bara när du vill scrappa något lite coolare:

Några av pappren ser du här (totalt är det 6 papper i varje kollektion):

Jag måste säga att om det är något märke som är mästerliga på färger så vinner Pink Paislee helt klart! De har alltid så läckra nyanskombinationer. För att inte tala om motiven, jag diggar verkligen kristallkronan med små döskallar på pappret nere till höger :)

Nytt är också dessa snygga bårder gjorda i canvas samt de transparenta små korten. De passar såväl på kort som layouter, att skriva på, dekorera med, göra små minialbum av... bara fantasin sätter gränserna.

Nästa kollektion att presentera heter Old School:

Även här är färgkombinationen väldigt lyckad i sobert brunt, skogsgrönt, rött och lite honungsgult:


Tredje kollektionen kallas Sweetness:

Och nog är den söt alltid, som socker ;-)


Sist ut är kollektionen Parisian Anthology i samarbete med Houseof3:

Vi får hem totalt 7 olika papper inklusive pappret med mindre motiv på bilden, anteckningskort...

... samt chipboard (och även clearstamps):

Vad som är så roligt med denna kollektion är just att produkterna i huvudsak är vita, vilket gör att du helt kan sätta din egna personliga prägel på dem. Klicka här för att se en bild från Pink Paislees blogg, där man färgat in pappren med Distress Ink. Visst blir det toksnyggt?!

Sist men inte minst kommer nya sorter av Artisan Elements, dekorationerna med mjuk yta som du också färglägger och använder precis som du själv känner för. Självhäftande är de dessutom!

Nu är Sneak Peek-veckan över för denna gång. Jag hoppas ni har haft lika roligt som oss och att ni kanske redan nu känner er inspirerade inför höstens mysiga kvällar :)

/ Emma

1 kommentarer:

maxell sa...

Ja jädrar alltså. Hocus Pocus föll jag direkt för. Inte så förvånande, men ja... det är helt enkelt hocus pocus magi. :)