Sidlista

fredag 3 september 2010

Remember This!

Jag har en lite vilsen tonåring hemma som jag tänkte ge lite uppmuntrande och kloka ord. Jag har använt Kraft cardstock som bas, och sen 7Gypsies Paddington till insidorna. De små bokstäverna kommer från October Afternoon. Jag hittade vikning till det här häftet på nätet.


Jag tokgillar att hänga vackra saker i kedjor och band lite här och där. Här blev det det läckra HardWare från 7Gypsies. Urtavla, kedja och Type Charms från Tim Holtz.

På insidan har jag dekorerat med oranga cirklar, lite söm, stickers och siffror från Graphic 45. Siffrorna har jag klippt ner till lite mindre cirklar, så att de passade bättre till häftet.

Sista sidan i häftet får ni se, de andra är jag inte riktigt klar med. Lite läckra dekorationer som "metallblomman" som förresten är på rea (så nu kan ni fynda), och sen lite pärlor också det är ju ett måste, eller hur?!

Ungefär så här har jag tänkt mig det, å så ska jag skriva ut lite mer meningar, kloka ord och peptalks i olika typsnitt och klippa i remsor som jag sen klistrar in i häftet, tror det blir bra.

Häftet från sidan, jag har använt mig av en remsa som är 30 * 8 cm och sedan har jag från mitten och ut mot kanterna bigat veck, som jag sedan klistrat in sidorna i.

Pillrigt men kul!

Kram Nilla

1 kommentar: