Sidlista

måndag 29 november 2010

Vi behöver din hjälp!

Hej igen alla glada, Johan här.

Ni kanske tycker att serverflytten tar lång tid, men det har lite olika anledningar. Nu när en kopia av den sida ni besöker ligger på en separat server, kan vi passa på att testa olika inställningar och tillägg utan att riskera någonting, d v s utan att riskera att ni möts av ett haveri när ni vill handla :)

Vi har bl a passat på att ordna rabattsystemet (som tidigare krånglat), fler automatiska e-postmeddelanden och momssättningen för våra internationella kunder. Vi har dessutom ordnat så att fraktkostnaden är exakt beräknad i kundkorgen för alla kunder som befinner sig i Europa.

Men vi behöver er hjälp. Just den färdigberäknade fraktkostnaden hör ihop med nästa nyhet, vilken är av det större slaget: Fler betalmöjligheter! Ingenting är på något sätt spikat och självklart, vill vi höra vad ni önskar.

Så, vilka betalsätt vill du helst se i butiken? Och vilken leverantör vill du helst ha din order skickad med? Klicka gärna igenom det här lilla formuläret och visa hur just du vill betala hos oss! Tack för att du vill hjälpa till :)1 kommentarer:

Maria sa...

ALLT Prima, Maya Road, Webster Pages, Bo Bunny, Melissa Frances