Sidlista

torsdag 2 december 2010

{Lucka 2} - God Jul önskar Tilda & Edwin


För att på ett smidigare sätt kunna lägga in kommande rabatter, så kommer julkalendern publiceras varje dag vid midnatt. Ev. rabatter kommer då också att gälla fram till nästa midnatt, dvs. ett dygn. / Emma


Det här kortet gjorde sig nästan själv när jag fick se den fina stämpeln från Magnolia i mitt dt-paket. Visst är de för söta Tilda och Edwin.

Edwins tröja har jag stämplat på mönstrat papper , klippt ut och sedan klistrat på den utklippta tröjan på Edwin, det blir en härlig effekt. De vackra papprena kommer från Maja Design, sååå fina färger och mönster.

Som dekorationer har jag använt ett wellpapphjärta från Inkido samt några vita halvpärlor. På hjärtat har jag satt en stor vit pappersblomma och sist den vackra röda med tyll.

Söta kopparhjärtan hittar ni bland alla de andra metallcharms som finns hos Emma. Så till sist den bedårande lilla vita spetsen i bomull.

Kram Nilla
(Om det är någon som undrar, så har jag målat stämpelmotivet med Copic pennor)


{Dagens lucka} - 20%ALLA Magnolias julstämplar om du beställer senast kl. 23.59 torsdag 2 dec! :)

Och beställer du innan kl. 17.00 hinner du få Reprints julstämplar med 30% rabatt. Det finns också en ny kategori i shoppen, där erbjudandena finns så länge de gäller.


1 kommentarer:

Gurkiss sa...

Underbart vackert kort *love it*

Kram Gurkiss