Sidlista

fredag 20 maj 2011

Dekorerat med Yacth Club

Jag som tidigare haft ganska svårt för att skapa med Webster's detaljerade papper har börjat gå lös på dem totalt! Om man också gillar att klippa ut mönster så blir det inte så mycket bättre. Min favorit bland vårens kollektioner är Yacht Club med det marina temat:

Jag började med att mycket lätt distressa kanterna på det enfärgade pappret med Black Soot och Ink Blending Tool. Sen var det fullt ös som ni ser, då jag inte kunde hejda mig i dekorerandet och klippandet - det var så roligt!

Blommorna är en salig blandning från Prima, Petaloo, Webster's och en egengjort av utstansade cirklar av vellum, mönsterpapper och papper täckt med Tissue Tape. Jag fäste cirklarna lite omlott med en brad, och avslutade arrangemanget med en strasswirl och lite bling.

Bandet kommer också från Webster's och matchar helt perfekt med pappren! Det som ser ut som ett papper med utstansade små cirklar är faktiskt den överblivna delen av Webster's knappförpackning :)

De läckra Petaloo-bären passade också fint med natur- och havstemat, och så ger de lite dimension till layouten.

Mina nya favoriter är Primas Crystal Heart, metallhängen i form av hjärtan med "kristallinfattning", här i underbart blått. Blått är flott! :)

I övrigt har jag använt Crafty Individuals strand-/havsstämplar på fotot (fåglarna) med svart StazOn stämpeldyna, som funkar jättebra även på blanka ytor.

3 kommentarer:

  1. Wow!! Så sjukt snyggt! Favoriter är de stämplade fåglarna... Trodde faktiskt de var med på fotot från början... Älskar att kunna använda mina stämplar på LOs också... ;-) Men nu blev jag ju lite lätt sugen på att köpa dessa också... *lol*

    Ha en fin helg!
    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  2. Åh tack Linda, vad glad jag blev av din kommentar! ♥ Ha en fin helg du med! Kram Emma

    SvaraRadera
  3. Linda: haha, det trodde jag också, o jag var ändå där :D

    SvaraRadera