Sidlista

måndag 9 maj 2011

På vift


En av vårens mest omtyckta kollektioner verkar vara Pink Paislees Butterfly Garden, och jag förstår ju varför :) Jättefina milda färger och motiv som passar till alla våriga projekt. Som här, en layout på en sötis som är ute och kryper:

Jag har använt pappren både som bakgrund, lager-på-lager och utklippta mönster (de stora doilies-mönstren). Färgerna har jag förstärkt med Glimmer Mist i gult och Distress Ink som jag gnuggat här och där. Weathered Wood och Tattered Rose passar väldigt fint till dessa papper.

En Prima-blomma tillglittrad med Rock Candy Stickles, som ger en sockrig känsla. Pärlswirl också från Prima (stämpeln tillhörde ett kit som tog slut supersnabbt, men det kommer igen nästa gång det blir Pink Paislee-beställning).

Kanterna på det rosa pappret är stansade med en av Marthas Punch Around The Page. Lite "Timpan-tejp" med fjärilar är aldrig fel det heller :)

Min nya grej som jag fått dille på - att hänga Tim Holtz "tassels" från en brad. Tycker det blir så dekorativt! Bokstäver från gömmorna.

2 kommentarer:

LisaVeronica sa...

sååå fin lo! du är så proffsig!

Zima sa...

En soft och fin layout!