Sidlista

tisdag 19 juli 2011

{Sneak 2 - Prima}

Som vanligt är jag säker på att Primas höstnyheter kommer bli mycket uppskattade! Prima utvecklas ständigt med nya typer av produkter, och för varje CHA-mässa som går av stapeln så blir beställningarna större :)

Vi kommer få hem fyra nya kollektioner med matchande dekorationer till. Här kommer smakproven:

Londonnery


Pixie Glen


Printery


Romantique

Till varje kollektion kommer 8 st dubbelsidigt mönstrade papper samt 2 olika alfabeten, mönstrad chipboard, pärlswirls, blommor, clearstamps och nya MISTables.


MISTables är gjorda av canvastyg och kommer i olika former och mönster. De har beläggningar som gör att materialet på vissa ställen tar åt sig färg, på andra ställen inte. Klicka här för att komma till Primas blogg, där du kan "prova" själv! (Placera musen över Glimmer Mist-flaskan, tryck på vänster musknapp och spraya!)


Mer blommor kommer det förstås också! Här ett axplock av vackra blommor i olika material och löv med glitter och små paljetter.

Längst ned t.h. syns även kristalldroppar, och längst upp t.v. syns den nya tejpen, som du själv utformar efter egen stil! Du kan stämpla, färga in, spraya, måla osv på den, för att ge den din alldeles egna personliga touch. Ett roligt och varierande alternativ till de färdiga tejperna från Tim Holtz.


Jag var bara tvungen att beställa den vackra kvisten med pumporna, och de blänkande fladdermössen av pärlor och tunt tyg.


En helt ny produkt i Primas sortiment är de nya resindekorationerna. Resin är ett material som framställs ur torkad kåda, och känns ungefär som gips. Det kommer massor av olika motiv och till ett bra pris! :) Blir jättefina med lite färg eller bara som de är!


Nya masker kommer, här ovan i formatet 8x8" (ca 20x20 cm). Använd dem med t ex Glimmer Mist eller Distress Inks.

Förra säsongens succé med metalldekorationer gav mersmak, och nu kommer fler varianter av dessa Vintage Trinkets.

Imorgon blir det Graphic 45 för hela slanten, kika in kl. 15!

8 kommentarer:

  1. Primas nyheter längtar jag verkligen efter!! Du har inga planer på att ta emot förhandsbeställningar? Jag skulle gärna beställa och betala i förväg för att vara säker på att få det jag vill ha :)

    SvaraRadera
  2. Jag mailar dig Annette! :)

    SvaraRadera
  3. sååååå fina.. =) läntar redan som en tok.. ;)

    SvaraRadera
  4. Finns bara ett ord... dräggel ;-)

    SvaraRadera
  5. ooo vad mycket fint!!! resindekorationerna speciellt svamparna måste jag bara ha=)

    SvaraRadera
  6. Vetvdu när printery och pixie glen kan tänkas dyka upp? Undrar också om du komer ta in två nya clear stamps från prima brick wall och den som ser ut som et staket, domskulle jag gärna vilja ha och ingvilds resins är ju bara underbara får du in fågelburarna och bron?
    :)- malin

    SvaraRadera
  7. Malin! Allt kommer skickas i augusti så augusti eller senast september bör allt vara här. Ingvilds resindekos kommer det massor av! :) Clearstampsen är jag just nu osäker på om de kom med, jag ska kolla upp det och återkommer. De ska vara beställda :)

    SvaraRadera