Sidlista

söndag 14 augusti 2011

Gung gungeli gung


Den nya kollektionen Et Cetera från Bo Bunny är riktigt läcker, med nötta och slitna tryck av utspillt bläck, kaffemuggsringar, skrivstilstexter och slarvigt tejpade kanter.

De passar till vad som helst, gärna tillsammans med foton i sepiaton. Jag har scrappat en liten utflykt till lekparken:

Jag har kombinerat några av pappren med de matchande stickersen och Tim Holtz snygga bokstäver och tejp.

För att bryta av lite mot den brunnötta tonen använde jag en kvist från Petaloo med turkosa änglatrumpeter. Kvisten är rikligt sprayad med Glimmer Mist i ljus turkos och guld, och tillglittrad med Distress Stickles Picket Fence.

Ovanför sitter hydrangeas sprayade med turkos Glimmer Mist, en kopparfärgad metallblomma och en utstansad liten doily från Cheery Lynn.

Visst är det kul med papperskollektioner där det också finns matchande dekorationer att mixa med? Här har jag använt Buttons och Jewels tillsammans med några Combo Stickers. I knappen knöt jag fast en vacker pärla från Tim Holtz.

Den kopparfärgade fjärilen är också sprayad med Glimmer Mist i turkost. För att det ska torka använder jag embossingfönen. Det går snabbt men ha uppsikt och rör fönen mycket så du inte bränner metalldekorationen.



2 kommentarer:

  1. Alltså Emma.. hade jag haft egen butik.. hade jag helt klart frågat dig om du velat vara DT åt mig.. hi hihi... jag bara älskar dina alster... Heja heja...

    SvaraRadera
  2. Du är allt go du Johanna! Tack för din fina kommentar ♥

    SvaraRadera