Sidlista

tisdag 3 april 2012

Utmaning 7 - Gör en egen bokstav (Alter)



  • Utmaning: Gör en egen bokstav från grunden i valfritt material och dekorera den på valfritt sätt. Jag har byggt min av en cornflakeskartong, och sedan dekorerat den som ett hus. Tänk gärna "outside the box", och hitta på något oväntat!
  • Typ: Alter
  • Deadline: 9 april kl 23.59 
  • Vinst: Vinnaren röstas fram och vinner detta kit från shoppen värt ca 200kr:




Ett utlottningspris värt ca 50kr kommer också att delas ut bland alla bidrag som inkommer.

Om du har frågor, skriv en kommentar till oss i det separata blogginlägget med reglerna för cropen. Är frågan mer privat kan du maila till emma@scraplagret.se.

7 kommentarer:

Kia sa...

Denna tävling värkar oxå jättekul. hoppas jag hinner :-)

Maya Isaksson sa...

Jag hoppas att mitt bidrag är godkänt, jag tänkte nog lite tvärt om. Jag gjorde en låda och skar ut en bokstav och altrade lådan så att det blev mer som ett tittskåp. Om det inte är ok så får ni gärna ta bort mitt bidrag. Ibland börjar jag visst i en ände och så slutar det som något helt annat än jag tänkte från början ;)

Linapyssel sa...

Jätte roliga utmaningar:))
Jag har mailat in tre andra bidrag via min iPhone .... Vår dator bil icke samarbeta efter att den stått nerpackad när vi renoverar. Hoppas att det är ok
Kram och tack för kuliga tävlingar

Emma sa...

Det är OK Lina :) Jag lägger upp dem här åt dig! Kram Emma

Linapyssel sa...

Emma!
Tusen tack ska du ha, jag har snott på som en stolle och min iPhone glöder... Har laddat upp alla mina bidrag ( såg inte att du hade svarat och varit gullig och hjälpt mig)
Kram och tack igen. Vår dator is going out the windows:))

Dreamarmalin sa...

Efter att ha kladdat länge nu så är jag fortfarande inte nöjd men ett M blev det iaf..=P

Nelle sa...

PUH! Med 10 min till godo fick jag upp mitt 5:e och sista bidrag till denna otroligt inspirerande CC. Hade vi haft en dag till på oss hade jag gjort dom andra tävlingarna också, har varit svårt att välja :)

Kram Nelle