Sidlista

måndag 9 juli 2012

{Nytt} Basic Greys Clippings och Pions julkollektion i 6 tum

Efter en riktigt skön semestervecka är vi tillbaka, och nu har vi laddat shoppen med de nyheter som kommit in under veckan:


Basic Greys nya kollektion Clippings har äntligen kommit - vi har alla 12 pappren, matchande enfärgat och härliga dekorationer i form av...

  • Alfabetsark med bokstäver i 3 storlekar
  • Realistiskt designade minikuvert
  • Knappar med glänsande tryck
  • Dubbelsidigt mönstrade vimplar sydda på tråd
  • Ett litet block med matchande notislapparMan får mycket och varierat med Basic Greys härliga dekorationer som komplement till pappren :)Jag har precis börjat på ett projekt här...


... som jag kommer visa mer av senare i veckan. Håll utkik i bloggen :)Pion Designs Väntan på Tomten II finns nu även som 6 tums-kollektion, yes! Vi har även alla 12 tums-pappren.


Komplettera med härliga klipparksbilder och du är snart redo att börja med julkorten. För vi vet ju att många av er börjar redan nu... Smart att slippa stressa när julen närmar sig och hinna njuta av skapandet. 

Nu finns också hela kollektionen Till Mor åter i lager - 12 tum och 6 tum.Vi har också fyllt på med lite smått och gott som varit slut - några av de senaste Gorjuss-stämplarna, Tack ’n Peel, Mementos svarta dyna Tuxedo Black, StazOn Jet Black Reinker och en ny embossingmatta för torrembossing. Vi har samlat det här.


Alla ordrar som lagts under vår semestervecka är nu skickade, och leveranstiden är som vanligt. Välkommen in!


0 kommentarer: