Sidlista

onsdag 27 mars 2013

Utmaning 3 - One Layer Page (LO)Fler bilder dyker snart upp i Ullis egen blogg, för dig som vill se mer :)

Utmaning: I denna utmaning skall ni skapa en Onelayer layout. Det går ut på att man använder bara sitt foto och ett enda bakgrundspapper. Allt annat skapas med hjälp av olika tekniker och färger.

Det enda du får använda är det som jag räknar upp här: 1 papper mönstrat eller enfärgat, 1 foto, stämplar, penslar, lim, stencils/masker, akrylfärg, gesso, mediums, texturepaste, mist, stämpeldynor, panpastels, gelatos, alla typer av pennor, rub-ons, perfectpearls, stickles/glitterlim, pearlmaker, glimmerglam, glimmerglaze.

Berätta hur du skapade och vad du använt på din layout i ditt egna blogginlägg, eller genom att skriva en kommentar i vårt blogginlägg efter att du laddat upp bidraget. 

Typ: Layout

Deadline: 1 april 23:59

Pris: Vinnaren röstas fram och vinner detta pris från shoppen värt 200-250 kr:Ett utlottningspris värt ca 50 kr kommer också att delas ut bland alla bidrag som inkommer. 

Om du har frågor, skriv en kommentar till oss i det separata blogginlägget med reglerna för cropen. Är frågan mer privat kan du maila till emma@scraplagret.se


Lycka till!14 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Underbart kul utmaning!! Jag har hakat på! Och jag får bara en stor tumnagel-bild?! Kan inte få en liten liten bild, men jaja....

EmmLa sa...

Hej Helene, den är underbar :) Hur menar du med bilden? Jag har ställt in så de blir såhär stora som du fått den i bår blogg. Det blir så pyttigt annars för de som inte har blogg och endast visar bilden med direkt uppladdning ;-) / Emma

webmosterhelene sa...

Aha, då är jag med! Trodde alltid det blev små bilder, såhär är det perfekt tycker jag!

Johanna-pojjo sa...

hi hi det är allra första gången jag provar mig på en sån här lo.. he he. Men oj så roligt det var. Tack Ulrika, kul utmaning. :)

cri_kee sa...

Underbar utmaning...tack för den!
Hos mig hittar ni en lång
steg-för-steg om hur jag gått tillväga för att skapa min layout.

Anonym sa...

Jag har gjort min LO med distresser som jag duttat runt en cirkel (täckte cardstocken med en utklippt cirkel), sedan stämplade jag på detta. Bokstäverna är stämplade med akrylfärg och jag har kladdat på stickles för glittrig effekt.
Erica L

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Härlig utmaningar som jag inte kunde motstå:). Jag har använt akrylfärger, stenciler,lite distressdyna, mister, glimmer glaze och glimmerglam, lite stämplar och lite rub ons. Mer information om hur och var finns i bloggen tillsammans med fler detaljbilder.

Ha en fortsätt trevlig påskhelg!

La Vikinga sa...

Inte helt bekväm med dessa tekniker ännu men jag fortsätter att testa och träna! Men i morse när jag kom och skulle ta ut min LO och fota i ljuset på balkongen så hade fotot lossnat... Så jag fick faktiskt lägga en fotomatta och fästa med extra stark tape ovanpå det embossade...
Man lever så länge man lär...

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Jag gillar att hålla det ganska enkelt, less is more. Jag har använt akrylfärg, distresser, en mask och lite olika stämplar. Mer ingående beskrivning finns i min blogg.

Anki sa...

Oj vad konstig min bild blev. Det är en a4.

EmmLa sa...

Anki, ja det blir tydligen så om det inte är fyrkantiga saker på bilderna, hehe... men vi kommer ju till din blogg och där syns det jättebra att det är en A4! Tack för fint bidrag! / Emma

Tesa sa...

Jag använde mig av akrylfärg, distressdynor, stämplar, mister, olika masker/stenciler. Sprayade färg genom en toarulle. Splashar av liquitex ink och dylusions ink spray. Texten är ritad med svart zigpenna runt bokstavsdies. Kul utmaning:)

Anonym sa...

Kunde inte få upp bilden här heller så den är också mailad till Emma. Jag använde Pastelkritor, akrylfärg, stämpeldynor, distress ink, stencils (2 olika)stämplar (bokstäver, 1 enfärgat papper, 1 foto. / Marlene Lj

EmmLa sa...

Nu ligger din layout här Marlene! / Emma