Sidlista

tisdag 30 juli 2013

It´s summer time

Hej!

Åsa heter jag, men kallas Åsalill i scrapvärlden. Jag började pyssla för ca 4-5 år sedan och blev fast ganska direkt. Det har gått från att ha vara en liten hobby till att ha det som en del i vardagen som gör att jag mår bra.

Jag gör främst kort, men även mycket altrande av saker. Min stil är ganska blandad från söta magnolia kort till ruffiga vintage kort. Jag gillar att blanda stilar och jag älskar att jobba med detaljer på mina alster. 

Idag visar jag mitt första kort som ny DT för Scraplagret vilket känns jättekul. Jag hoppas att jag kan inspirera er och att ni kommer att följa min resa här framöver.

I dessa tider då det är soliga dagar (ganska många iallafall) och semester för många kändes det rätt att göra ett sommar kort. Jag har använt ett underbart papper från Pion Design som heter Till Mor - Blå pensé. Jag försökte behålla det vackra blom hörnet längst upp till höger.

  
Alla kanter är chalkade med Distress Ink Vintage Photo. Jag älskar att använda wellpapp och gasväv på mina kort, vilket ni säkert kommer att få se mer av framöver. Jag har färgat in några kanter, blommor samt wellpappen med Distress Crackle Paint - Picket Fence. På vänster sida har jag fäst två små tags som jag klippt ut från ett papper från Pion Design som heter Tagsark. I dem har jag stansat ut ett hål och fäst en bit jutesnöre. Staketet är en favorit hos mig och det är en die från Magnolia som du hittar här.
Hjärtat med band i är en äldre die från Magnolia och bandet är ett cremefärgat vintageband som jag hade i min allt för stora band låda.
I mitt blomhörn har jag fäst en stor fin ros från Prima Prelude Spring Mix och små rosor som kommer från Prima Mini Sachet Flowers - Sure. De vita pyntebären kommer från Magnolia och de vackra löven kommer även dem från Prima och de hittar du här. Längst fram skymtar en liten glasflaska som jag fyllt med sand som jag tog med mig hem från Kreta för något år sedan. Den har lite rosa små sandkorn i sig och skimrar så fint.
Det härliga sommarmotivet är en stämpel från nyaste Magnolia kollektionen Sea Breeze och heter Playing on the Beach Tilda. Även texten It´s summer time kommer därifrån. Jag har färglagt med Distress Ink på akvarellpapper. I nederkanten har jag satt fast lite av samma sand som i flaskan ovan samt en liten snäcka från samma ställe. På badring och spade har jag lagt lite Glossy Accents och på tröjans spetskant lite glitter Stickles.

Sådär. Då var mitt första kort för Scraplagret avklarat och jag hoppas ni gillade det!

Kram

6 kommentarer:

Susy sa...

Helt underbart snyggt!
Grattis till ditt nya DT jobb och stort grattis till Scraplagret!

KRAM SUSY

Madeleine sa...

Jag håller med Susy, stor grattis till DT-jobbet och lyckans Scraplagret som fick dig ;) Ditt kort är fantastiskt fint och jag älskar verkligen alla detaljer och hela upplägget på kortet.. Superfint! :)

Stephi sa...

Kul att Du är med oss, välkommen!
Kortet är ljuvligt.
Kram

Ulrika aka LillBlomman sa...

Välkommen till det härliga Scraplagret gänget!

Åsalill sa...

Tack snälla ni för fina kommentarer ♥

Pysselfröken sa...

Underbart kort! Ett stort grattis till DT-uppdraget. Kram från din gamla kollega