Sidlista

onsdag 3 juli 2013

Till en liten Prins!

Även om sommaren visar sig från sin allra bästa sida finns scrapbehovet där som alltid. I alla fall för mig. En liten stund mellan varven smiter jag upp i mitt scraprum och släpper loss bland papper och annat skoj. Idag visar jag ett sött litet kort som en nykläckt liten prins skall få.

Magnolia har massor av söta papper, förutom alla vackra blommor, dies och stämplar. Sista tiden har det dykt upp en hel rad med nya skojiga dekorationer från Magnolia. Senare i juli kommer jag att visa en av dem som jag blev helt förälskad i! Till detta kortet använde jag Hydrangeas från Once upon a time.
Jag dekorerade mitt kort med Gizelle från Prima, Vintage Berries Golden, Vintage Lilys Purple and Cream och Wild Roses Brown.
Den lilla plaketten har jag sytt fast på en die-cut och sedan stämplat texten som är en stämpel från Vilda stamps. Jag gillar verkligen den vackra fonten på stämpeln! Den lilla kronan är en påskstämpel med den passar perfekt här! Den lila Doilyn har jag stansat med den helt suveräna cirkel punchen från Martha Stewart och just denna insatsen heter Modern Lace Cartridge.
Insidan av kortet dekorerade jag enkelt med bara samma papper och så gjorde jag en liten ficka för pengar, ett brev eller något annat som passar tillfället.

Många kramar från Ulrika aka LillBlomman!

2 kommentarer:

Stephi sa...

Ullis..det är så vackert!
Ett helt fantastiskt kort

Marie sa...

Tjusigt! Precis den inspiration jag behövde för ett bröllopskort. Glad sommar!
Kram
Marie