Sidlista

tisdag 1 oktober 2013

Have a sunny day

Första dagen på oktober är här och det börjar bli kallare och mörkare ute. Jag tycker att jag får mer pysselenergi den här tiden. Hur är det för er?

Idag har jag gjort en annan vikning på mitt kort som heter Tri Shutter Card. HÄR hittar Du en tutorial på den om Du vill testa. Jag suger ut det sista av sommaren och har gjort ett kort med lite marint tema.
Som grund har jag använt cardstock från Bazzill i färgen Smoky. Mänsterpapperet kommer från Magnolias Sea Breeze. Just nu kan Du köpa hela kollektionen till reducerat pris. Passa på att fynda fina papper! Kanterna är som vanligt rivna och färgade med Distress Ink Walnut Stain den här gången. Stämpelmotivet kommer från Magnolias Sea Breeze och heter Salute Tilda. Jag har målat med Distress Ink samt Distress Markers. På knapparna, skorna och kepskanten har jag lagt Glossy Accents och på spetsen lite Stickles.
Det som är roligt med den här vikningen tycker jag är att det blir flera rutor som man får passa in med papper och sen sätta in text eller olika saker i dessa efter eget tycke och smak. Man behöver inte dekorera så mycket om man inte vill såklart, men jag älskar detaljer och att skapa en helhet av det jag gör. 
I mitt blomhörn har jag satt olika rosor, Cherry Blossom, blå tulpaner samt Magnolias Vintage Berries. På dem har jag lagt lite Stickles och Crackle Paint
Upptill har jag fäst en bit jutesnöre som jag bara snurrat ihop. Texten kommer från en tidigare kollektion från Magnolia. Papperet kommer från ett presentpapper jag hade hemma, där jag använde baksidan. Snäckorna är plockade utomlands.
Jag har färgat en bit juteväv med Glimmer mist som jag satt bakom texten. Den fina texten är en stämpel som kommer från Dylusions. Både nyckeln och hjärtat är charms som jag färgat med Glimmer mist samt Walnut Stain för att mörka ner dem lite.
I mitten har jag gjort en "skattkarta" då jag rivit ett gammalt bokblad som jag satt en bit jute band ovanför samt en stor blå blomma från Prima. En liten flaskpost gjorde jag med samma rivna papper i en liten glasflaska
Nederst har jag bara fäst en bit spets och ett trådhjärta med en knapp i som jag hade i mina egna gömmor.

Ha en härlig första dag på oktober!

Kram

6 kommentarer:

Stephi sa...

men guu så snyggt!
Wow känsla verkligen

Sol sa...

Fantastisk Flott!.. Stilig Design.. Nydelig Pyntet og Flott satt sammen med forskjellig pynt.. Alt passer Perfekt!!! Nydelige farger og kart og skattekart er Helt Perfekt!!! Nydelig... Elsker Hjerte charmsen med krone... Hvor har du fått tak i den.. .Nyyyyydelig!! :o)

Laila sa...

oh! så fin , vilken insspiration :)

Susy sa...

Underbart fint!

KRAM SUSY

Christina C. sa...

WOW....this is an amazing creation!
Love all the fabulous details and your beautifully colored Tilda!

Dian Ratna Sari sa...

Amazing!
Love all the details.
I love love love this card.

Hugs,
Dian Ratna