Sidlista

tisdag 21 januari 2014

Scrap tools

Det fortsätter att snöa ute och vinterlandskapet breder ut sig. Det är vackert, ljust och rofyllt på något sätt. Eller vad tycker Du?

På mitt pysselbord ligger de verktyg jag använder mest utspridda efter varje alster jag gör. Jag har länge tänkt att fixa en snygg förvaring till dessa så att de har en bra plats på mitt bord. En gammal burk det varit bakpulver i fick en makeover och resultatet blev lite gulligt rosa och kärleksfullt!
 
Jag har klätt min burk med mönsterpapper från Magnolia som heter Granmas Rose Garden. Upptill och nertill har jag satt en kant med olika spetsar. Det söta stämpelmotivet kommer från Magnolias senaste kollektion och heter Tilda With Spring Heart. Jag har färglagt med Distress Ink samt Distress Markers. På hjärtat har jag lagt Glossy Accents och på spetsen lite Stickles.
På sidan av motivet har jag fäst en stor ros, små rosor, rosknoppar, en Cherry Blossom samt en rosa lilja. Bladet är en die från Magnolia.
Bokstäverna är från ett stickers ark och Du hittar liknande HÄR.
 
På baksidan, där papperet möts, har jag fäst ett papper under och sedan rullat upp kanterna så att det - utan att jag tänkte på det - nästan ser ut som en skjorta. Jag har dekorerat med rosa brads samt fler rosor.
 På sista sidan har jag fäst en swirl med halvpärlor. 
Jag har lagt lite tyg i botten så att verktygen kommer upp en bit. Äntligen blir det lite ordning och reda för mina favorit verktyg!

Ha en fin dag!

Kram

4 kommentarer:

Unknown sa...

Superfin burk!!

Alla hjärtan sa...

Hej! Verkligen snygga!!

Jag har en sajt enbart om alla hjärtans dag kolla gärna in den :)

Christina C. sa...

Just saw this on FB.....absolutely priceless! Superb coloring and gorgeous details .....love, love this project!

Anonym sa...

Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give
a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same topics?
Many thanks!

Review my weblog :: castle clash hack