Sidlista

fredag 14 mars 2014

Dream

Hej allesammans!

Idag tänkte jag dela med mig av ett kort jag gjort av bland annat ett härligt papper från Magnolia som heter Magnolia Little Easter - Little Cottage.

Detta kort är lite annorlunda stil för mig, med eftersom jag hade fått så många fina blommor och papper i mitt DT-kit så tänkte jag att jag ju måste prova nått nytt. Så jag hoppas ni gillar det :)


För att göra detta kort har jag förutom papperet från Magnolia använt mig av Bazzill Yam Trio - Moss som kortbas. Jag distressade kanterna på mitt mönstrade papper med hjälp av Prima - Ingvild Distressing Tool och Distress Ink Pad - Walnut Stain.

Jag fäste sedan två band som jag hade i min lilla "bandsamling" och sedan limmade jag fast blommor från Prima Sun Kiss Vinetta, Mulberry 50-p rosor 10mm - Baby Pink och Mulberry 25-p Wild Roses 30mm - Pale Blue.

Som avslutning använde jag en söt liten brad från Bo Bunny Primrose - Brads och en litet klistermärke från Bo Bunny C'est la Vie - Combo Stickers. Sedan lade jag till några pärlor också för att få lite extra detaljer.

Här är en liten närbild på kortet också.


Jag har också gjort en liten video som du kan se på min YouTube-kanal eller här nedanför. Och glöm inte bort att kika in i webbutiken också om ni är intresserade av några av de produkter jag har använt.

YouTube video:1 kommentarer:

Jasmine sa...

Jag tycker att kortet är väldigt fint. Roligt att också få se film. :)
Kram