Sidlista

tisdag 12 maj 2009

Layouter a' la Nenne!

Häromdagen fick jag mail från Jenny "Nenne" Bemert, med bilder på alster med material från shoppen. Nenne är en otroligt kreativ scrappare som alltid hittar på små finurliga saker på sina alster, kolla här:

Här har Nenne gjort sina egna mönstrade papper! På det bruna pappret har hon använt en stämpel från Crafty Individuals. Även chipboarden, rhinstenarna och pärlhattarna finns i shoppen. Jag gillar verkligen alla detaljer på den här layouten, t ex pärlbandet som kryper runt chipboarden och blommorna.

Den här är så häftig med vimplarna, eller hur?! Och så snyggt med rub-onsen till. En annan detalj som jag fastnade för var att hon skurit bort några av stjärnorna i mönsterpappret, så att cardstocken lyser igenom. Fiffigt!

Här har Nenne gått loss med akrylfärg på cardstocken, och sen kombinerat mönsterpapper från både Girl- och Boy-kollektionen i MM:s Just Chillin'-serie. Fjärilarna och färgstänket är utklippta ur ett av mönsterpappren. Och swirlen av ståltråd och små pärlor är ju helt underbar!

Sist men inte minst en fantastiskt vacker layout om Nennes pappa som liten. Chipboard, rhinstenar, pärlband, stämpel och miniatyrbild från shoppen.

Stort tack Nenne för att du ville dela med dig av dina fina alster i bloggen! ;-) Besök gärna Nennes egen blogg, där sprudlar det nästan över av energi och jag lovar att ni kommer hitta inspirationen!

Och det kommer mer av Nenne snart... :)

/ Emma

0 kommentarer: