Sidlista

måndag 7 juni 2010

Förgät Mig Ej


Pysselgummans
senaste kollektion Förgät Mig Ej var återigen en sån kollektion som var sådär helt otroligt snygg när jag öppnade paketet. Att man kan göra så fina och detaljerade papper är nästintill ofattbart i min värld :)

Här har jag använt pappren som bakgrund och stansat några av kanterna för att få lite mer form på det. Chalkat och sprayat med glimmer mist i gyllene och turkosa toner, och smutsstämplat lite i kanterna.

Fjärilarna är utklippta från ett av pappren, här med lite Crackle Accents på vingarna. Ramen kommer från Pink Paislee, och på den har jag fäst en sticker från October Afternoon samt en söt liten metallblomma.

Jag lät pärl-swirlen komma ut från under den söta tyllblomman (Madrigal Blossom), som jag klippte till lite i kanterna för att göra den lite mindre. Jag klippte med en stor zig zag-kantad sax som jag haft till att klippta tyger med förut (för att tyget inte skulle fransa sig). Nu fick jag användning för den igen! :)

/ Emma

2 kommentarer:

Linapyssel sa...

Så vacker Lo Emma! Färgerna är helt i min mak!!!
Många kramar Lina

Tack för snabb service vid min beställning!!

Päivi sa...

Vilket vacker layout! Jag är själv också förtjust i dessa otroligt vackra papper. De är såna papper som inte ens jag (som är nybörjare på layouter) kunde misslyckas med :o)