Sidlista

fredag 30 juli 2010

Inte utan min badring!

Den här sommaren hade jag hoppats att min yngsta son, snart 5 år, skulle öva på att simma - men icke! Han vägrar släppa sin badring! Han älskar sin gula badring och har den på sig mest hela tiden, dessutom crawlar han riktigt snabbt i vattnet så varför vara utan den?! Det härliga Maja Design-pappret Sommarens bild passade perfekt till att föreviga detta:


Jag klippte även ut den lilla remsan längst ner med papprets namn och gjorde en liten dekoration av den. Fina blommor med pärlor, en journalingruta och en söt charm fick dekorera den ena sidan av fotot.


Andra hörnet dekorerade jag på liknande sätt med en mulberryblomma, pärlor och ett roligt klistermärke från October Afternoon.


Min journalingruta gjorde jag genom att använda ett chipboardhjärta som mask och sedan spraya med den gula chalkboardmisten från Tattered Angels. Sedan ritade jag längs konturerna med en svart penna (det gör ingenting att det blir lite ojämnt - det är bara snyggt!) och sedan gör man linjer på fri hand inuti hjärtat.


Min titel gjorde jag med mina favoritalfabetsstickers och de läckra, svarta glitterbokstäverna som du hittar till nedsatt pris just nu! Till sist klippte jag ut ett par solstolar och ett parasoll ur samma papper som jag använde under fotot.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar