Sidlista

torsdag 29 juli 2010

Sneak Peek #3 - {7Gypsies}

Ett märke vi tidigare inte haft så mycket av är 7Gypsies. Nu till hösten släpper de drösvis av vackra saker, så vackra att vi var tvungna att beställa hem dem! Förbered dig på en lång radda bilder nu :)


Nya pappren Paddington i läckert svart och vitt, med inspiration från steampunk och resor. Matchande alfabet och tags kommer också. Blir säkerligen snyggt att färglägga med t ex glimmer mists och distresser, om man inte vill ha dem som de är.

Ännu en kollektion kommer, här med inspiration från den vackra naturen. Conservatory var namnet.

7Gypsies starkaste sida är verkligen metalldekorationerna. Ovanför till vänster ser du en optisk lins. Den kanske ser lite konstig ut "bara sådär", men med en kedja hängande på ett projekt ser den helt fantastisk ut. Bredvid ser du de läckra kugghjulen med bling i mitten.

Vackra charms i blandade metaller, varav vissa med supersöta ännu mindre hängen längst ned.

Vem har sagt att ringarna till minialbum etc. måste vara släta och tråkiga? Inte var det 7Gypsies som sa det i alla fall :) Nu lanseras dessa snygga ringar med ord, siffror och strasstenar.

Rub-ons är något som kommit lite i skymundan ett tag. Men nu kommer det hela sex olika ark fullproppade med motiv, och dessutom i riktigt bra kvalité. Rub-onsen matchar papperskollektionerna helt perfekt. De går att gnugga på såväl papper som trä, glas etc.

Ska du göra en minibok? Vi får hem bl a dessa läckra bokomslag i imitation av bl a gammalt läder.


Ovan en mix av små tags, stämplar och dekorativa kort. Passar det mesta och med både roliga och unika motiv.

Vi hoppas att du gillat Sneak Peek-veckan hittills. Imorgon tycker jag du ska kika in igen, för då visar vi vad My Mind's Eye har att komma med!

/ Emma

4 kommentarer:

  1. Åhhh, vad läckra saker!! Har ÄLSKAT sneek-peeks hitintills och kan inte tänka mig att MME gör en besviken.... (har ju aldrig hänt tidigare....)

    Underbara ting!!! Du flaggar väl i bloggen när du får hem dem???

    Ha en härlig torsdag!


    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  2. Oh ja jag flaggar när de kommer :) Vad roligt att du uppskattar sneaksen! Emma

    SvaraRadera
  3. Jag gillar också sneaksen och blir så glad av att se 7Gypsies! Om bara ni fick hem deras Letterblock/Shadowbox Trays så skulle min lycka vara fullkomlig ;).

    SvaraRadera
  4. Reija, vi kommer få hem Shadow Boxes från Tim Holtz som liknar dessa väldigt mycket! De kanske kan va nåt :)

    SvaraRadera