Sidlista

onsdag 21 juli 2010

Varmt välkommen Emmy!

Scraplagret har fått ytterligare tillökning!

Denna gång är jag jätteglad att få presentera en mycket allsidig scrappare, som passar med alla stilar och gör såväl supersnygga layouter som inspirerande kort. Välkommen Emmy! :)


Namn? Emmy Brännström

Alias? Emmy

Blogg? http://emmybloggen.blogg.se

Bor? I en stor 3a i Falun tillsammans med min sambo Daniel och vår knasiga rottweilerkille Argos. Vi letar med ljus och lykta efter drömhuset så att vi kan fixa och dona och få det precis som vi vill!

Bakgrund? Jag har nästan alltid pysslat, som riktigt ung lärde min mamma mig att sy barbiekläder och jag utvecklade sedan mina syerikunskaper från att göra mina egna balklänningar till att bli chef för kostymen i ett studentspex.

När jag började jobba råkade jag köpa ett ”gör ditt eget armband” kit och fastnade totalt i pärlträsket. Genom det hittade jag trevliga pysselforum och upptäckte scrapbookingen. När sambon sedan fyllde år för 2½ år sedan gjorde jag kortet själv och sen var det helt enkelt kört!! Sitter nästan varje dag en stund i mitt pysselrum och jag tycker att det är en fantastisk avkoppling. Det ska bli helt enormt roligt att få scrappa för Scraplagret!!

Stil? Jag scrappar gärna lite slitet och nött, har svårt att låta bli att distressa och chalka kanter. Älskar spets och bling, och kan inte göra en layout utan massor med blommor!! Samtidigt gillar jag symmetrier, asymmetrier, grafiska linjer och struktur så man hittar ofta nånslags ordning i mina alster (även om det kan vara svårt att se under alla lager med blommor!).

Använder gärna? Som sagt blommor, spets och bling, men även kantstansar, underbara mönstrade papper i alla färger med vit cardstock som bas. Älskar att hitta lite udda saker att smyga dit nånstans som en gammal etikett eller nån metalldel.

Använder helst inte? Jag har lite svårt med supermkt olika starka färger på samma papper, men man får försöka ta det som en utmaning.

Övriga intressen? Jag jobbar som arkitekt så att färg, form och funktion är min vardag och stora intresse. Naturligtvis tar hunden en del tid både med motion och mys. Tillsammans med sambon går jag gärna och tränar både kondition och lite styrka och hamnar sedan i soffan framför en trevlig film eller någon spännande serie. Jag läser gärna och slukar det mesta i bokväg. Försöker däremellan lära mig min nya kamera, fotandet hör ju så bra ihop med scrapbookingen!

3 kommentarer:

Cicci/Trollmor sa...

Grattis Emmy till en plats i DT'et! Jag tror att du kommer passa perfekt! Eller tror, jag är övertygad!!! Å grattis Emma till ett bra val!!

Zarah sa...

Ah, det är ju suveränt - vilket bra val! GRATTIS till er och till Emmy! :D

Felicitas sa...

Åh, HÄRLIGT!!