Sidlista

onsdag 29 september 2010

Gammaldags Jul

Jag är i full gång med julkorten, inte för att jag har massvis jag måste göra utan för att jag tycker det är så roligt! Det finns så mycket fint att använda sig av, och man kan med fördel ösa på med glitter och embossing.

Till detta enkla men ändå väldekorerade kort har jag använt papper från Inkidos Gammaldags Jul. Jag embossade Inkidos stämplar Border (min nya favorit!) och God Jul Stjärna, som jag sen klippte ut och fäste med 3D-kuddar på kortet.

I övrigt har jag dekorerat med stickersstjärnor Jenni Bowlin, band Maya Road, pärlor och charms i form av små snöflingor.

En av charmsen embossade jag med vitt pulver, mest för att testa. Det blev lite bubbligt men det tyckte jag passade bra till den lite slitna stilen på stämplarna - så jag gnuggade bort lite i kanterna också och så fick den vara med :)


/ Emma

4 kommentarer:

Nenne sa...

Åhhh...*suck* Du har gjort det igen!! när jag blir stor vill jag göra kort som du Emma!!! :)

Kram!

Piglet sa...

Jättevackert kort, Emma! Den där stjärnstämpeln var väldigt fin ... *känner hur habegäret bränner* ;) MEN jag skall INTE handla mer pyssel innan mässan i Gbg sista helgen i oktober har jag intalat mig. Vi får se hur det går :)

Emma sa...

Va goa ni är tjejer, tack! ♥

Zarah sa...

Sååååå snyggt!!