Sidlista

tisdag 28 september 2010

Prima layout av vår senaste gästdesigner!

Får jag härmed stolt presentera vår senaste gästdesigner? Jag blev nämligen så glad när goa Helena/willea ville gästa hos Scraplagret!

För mig och säkert många av er som redan känner till henne, så är Helena mästaren av blommor och bling! Ofta rikligt dekorerat med riktigt tjocka lager och mycket från Prima. Så därför tyckte jag att just Primas produkter skulle passa Helena allra bäst. Och jag hade rätt! Här kommer hennes första layout, Kärleken till ett barn.

Helena berättar själv: "Jag fick ett helt underbart paket fyllt till brädden med härliga, nya Primaprodukter av Emma! Det passade mig alldeles perfekt :)

Till den här layouten har jag använt de vackra, blomstrande papperna från serien Annalee. Jag har skurit ut ramen ur ett av papperna, Avondale, och fäst på ett rosa papper, Sonnet. Sen har det smugit sig in ett par bitar från pappret Ashton, också från serien Annalee, och Ode to Joy, från serien Jack&Jill.

Därefter har jag dekorerat med vackra Primablommor, Anastasia och Roses Peridot, samt blomrankan Mountain Lily. Några småblommor, blad, ett metallås, en pärlswirl från Prima och ett vackert alfabete, också från Prima, fick avsluta den här layouten om min syster och hennes lille pojke."

Och som avslutning några vackra närbilder från Helena...

Mer av Helena kommer snart! :)

/ Emma

5 kommentarer:

Cath. sa...

En helt underbar layout!

Jeja sa...

Underbart, Helena!

Willea sa...

Tack för era söta kommentarer! Och stort tack, Emma, för att jag fick "bli till låns" ett litet slag :)

Nenne sa...

Underbara färger, superfint Helena!

Zarah sa...

Helena är fantastisk! GRATTIS till er och henne!