Sidlista

lördag 14 maj 2011

Side step Card / Trappstegskort


Äntligen har jag fått mig själv att göra ett "side step card", jag tycker de ser så läckra ut och jag som gillar lager-på-lager grejen, bara älskar det här. Det är bara det där, när ska man sluta ösa grejer över?!

Blommorna som jag har använt är de vita blommorna som jag färgade in i min tutorial , ni som såg den på NS-dagen. En körsbärsblomma och en gardenia.

Den söta tjejen som jag målat med copic kommer från Magnolia, liksom den söta naturfärgade spetsen som jag har stansat ut med en die.

Så här ser kortet ut från sidan, tre stycken steg att fylla och bygga på. Den söta fågeln och staketet har jag stansat ut från Tim Holtz dies.

Det söta blommiga pappret som jag har använt här och även paper piecat (klippt ut) kommer från Primas Madeline samt det söta notecardet längst bak på kortet.

Fågelburen och den lilla skylten kommer från Pink Paislee. Som låsning på kortet har jag använt lite naturfärgat snöre, samma snöre har jag även använt till att fästa fast en liten silvernyckel på fågelburen.

Upptäckte nu att jag har faktiskt inte använt något glitter eller bling, så kan det bli ibland.

Istället blev det en fin turkos och vit spets som jag har jag sytt dit, och en söt liten stickers från Webster´s Pages.

Nilla



3 kommentarer: