Sidlista

fredag 22 juli 2011

{Sneak 5 - Pink Paislee}

Inför hösten har Pink Paislee gått samman med Tattered Angels för ett gemensamt projekt, som resulterat i den nya produkten {MIST}-A-BLES:

{MIST}-A-BLES liknar Pink Paislees tidigare kollektion Parisian Anthology, och kan också jämföras med Tim Holtz Kraft Resist, fast dessa har mönster mot vit/ljus bakgrund.

Produkterna är utvecklade för att fungera väl tillsammans med Glimmer Mist, men också andra färger såsom Tim Holtz Distress-produkter.


Vi kommer få hem pappersblock, journalingkort, två olika förpackningar canvasband, canvasblommor, chipboard-alfabet, minialbum med framsida i trä och en riktigt snygg mask som matchar pappren.

Visst är det härligt med alla produkter som har kommit på sistone, där du själv bestämmer över en stor del av designen? Med en vit grund och färger kan du alltid få den nyans och struktur du vill ha, just precis nu.

Imorgon tittar vi lite närmre på lite av det kommer från Webster's Pages. Vi ses då!


2 kommentarer:

Linapyssel sa...

Ohhh det kommer sååå mycket fint!!!
kramar Lina

Annette sa...

Till och med jag har börjat skapa mer fritt med färger, gesso och annat, så det här tror jag också på. Hoppas att ni visar i bloggen hur man kan använda allt nytt spännande som kommer, så att jag också tar mig ur min bekvämlighetszon och vågar testa ;) Kram!