Sidlista

söndag 25 september 2011

Stunder i livet...


Ibland får man uppleva speciella, underbara stunder i livet som håller sig kvar...


...länge, länge. Det är just de stunderna som gör livet så fantastiskt! Jag vill lära mig att verkligen njuta av de ögonblicken just där, just då! Så lyder min journaling på den här layouten om en magisk kväll på Strykjärnet i Visby för drygt ett år sedan.

Texten kan även handla om hur utmanad jag blev av Emma denna månad med det DT-paket som jag fick i lådan - vita cardstock, ett par flaskor mist och några masker...inte ett mönstrat papper så långt ögat kunde nå! Oj, oj, oj! Snacka om utmaning! Men ÅH så kul!! Så jag skred till verket med mina mister och masker.

Till den här layouten skar jag först till ett rektangulärt papper för att göra en helt vit ruta till mitt foto, titel och journaling. Jag mistade sedan i två omgångar, först med den fina blå misten och sedan la jag på en mask från Prima och mistade ett lager med den vinröda misten.


Längs ena kanten byggde jag en rad med blommor: en härligt vinröd ros, körsbärsblommor, minirosor och hydrangeas och en kvist från ett tidigare dt-paket.


Den snygga nyckeln får representera nyckeln till meningen med livet i denna smått filosofiska layout!


Som vanligt åkte skruvkorken av mistflaskan så att jag fick gå lös och skvätta ordentligt över layouten. Här ser ni också de mycket användbara bokstäverna från Sassafrass Lass som jag använt till titeln.

2 kommentarer:

  1. Det blev så fint..! Gillar verkligen den vita rutan och hur du ritat ramen runt den. Så snyggt också med texten där du lyfter fram ett ord med färg och större storlek. Smart! Nyckeln i den nedre delen av rutan blev så perfekt som balans mot den större texten i den övre delen. Otroligt läckert, jag gillar den massor. Emma visste vad hon gjorde när hon skickade ditt DT-paket ;) Kram!

    SvaraRadera