Sidlista

söndag 25 september 2011

Vart ska vi börja? Fler nyheter är någonsin :)


Just nu rullar det in varor på löpande band, och vi har fler nyheter än någonsin tidigare. Utöver packa och skicka har vi de senaste dagarna lagt in 10 stora lådor proppade med nyheter. Förbered dig på massor av nytt!

ECHO PARK*


Den glada och busiga kollektionen Happy Days samt vinterkitet Season’s Greetings har kommit, tillsammans med matchande chipboard, stämplar och stickers. Här finns alltsammans.

*Tom måndag midnatt 26/9 köper du Season's Greetings Collection Kit för endast 119:- (ord. pris 159:-)!


PINK PAISLEE


Nya blommor, band, alfabet i olika material och masken i den härliga Mistables-serien har kommit. Produkterna är speciellt utvecklade för att passa för färgläggning med t ex Glimmer Mist eller Distress Stains. Missa inte heller det läckra albumet i trä och de häftiga stämplarna Phantom. Vi hade även beställt pappren men tyvärr blev det felskickat. Vi ska försöka få hem pappren så snart som möjligt.



GLITZ


Den hett efterlängtade kollektionen Vintage Blue är äntligen här, tillsammans med den sockersöta Beautiful Dreamer. Förutom papper finns matchande alfabet, stämplar, stora strasstenar, stickers med strass, band och etiketter. Här hittar du alltihop.


WEBSTER'S PAGES


Vi har fått hem två nya kollektioner – den ljuvligt romantiska Western Romance med inspiration från Vilda Västern, samt All About Me i toner av blått, grönt och rött som passar till allt. Till pappren finns matchande notislappar, alfabet, pins och band/spetsar.

Läckerbitar såsom nya Silhouettes med jultema, pins med caméer, nya Bloomers med mera har också kommit - allt finns samlat här.

Kollektionerna Botanical Christmas och Winter Fairy Tales finns som 6x6” pappersblock, perfekta för kortmakaren som vill vara ute i tid med julkorten.



Missa inte heller nyheterna sedan någon vecka tillbaka från:

Vill du se senaste månadens 400 nyheter är det bara att klicka sig in och börja bläddra ;-)

Välkommen in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar