Sidlista

måndag 31 oktober 2011

Sweet Christmas Dreams

Du har kanske sett detta kort tidigare, då det fanns som exempel på Magnolias nyheter på shoppens förstasida. Det blev ett julkort i juligaste rött och gnistrande vitt:

Jag har använt material från Magnolias nya Sweet Christmas Dreams Collection - mönstrat papper, stämplar (Tilda With Crosstitch Heart och Text) och dies (Spruce Twig kvistar och Swirly Lace bård).

Som vanligt har jag färglagt med Distress Ink och accentuerat med glitterlim. Ett tjockt lager av det vita glitterlimmet ger en känsla av snö på kanten av luvan. Färgen på Tildas kläder är en blandning av Barn Door och en gnutta Aged Mahogany.

Textstämpeln är embossad i vitt, och runtom på pappret har jag gnuggat in vit stämpeldyna för en "dimmig" effekt.

Ramen är utstansad med Cheery Lynns fina dies.

När du använder dessa dies, tänk på att köra genom stansmaskinen 3-4 gånger, och helst med något extra mellanlägg - t ex skum, metall- eller magnetplatta. Eftersom de är så detaljerade så behövs lite extra tryck för att alla små hål ska stansas ut enkelt.

Bakom Tilda skymtar ett fönster i resin, och bredvid en vit gardenia samt några pärlor.



2 kommentarer:

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Mycket fint julkort!
Kram

rolex kopia sa...

Det djärva fallet rolex replica mäter en imponerande 55,5 mm x 48,5 mm med 13 mm tjock. Den är tillverkad av aluminiumoxid under tryck upphettad till 3600 ° F och rolex kopia kyls sedan under två veckor. Mycket få specialister i världen har just denna expertis. Dialplattan är klippt ut för att avslöja den replika klockor skelettbundna rörelsen, kaliber 3450 med 25 juveler, en frekvens av 28 800 vph och dubbla stamceller för fake rolex en kraftreserv på 72 timmar. Den här vackra rörelsens inre funktioner är i full vy, inklusive den fake Rolex dansande tourbillon-utrymmet vid 3-klockningspositionen och de dubbla fästkammarna på vänster sida av fodralet. Det gjordes i samarbete med det Hong Kong-baserade PTS rolex replica Resources, ett ISO 9000-företag. Alla rörelser testas noggrant för Rolex replica att säkerställa tillförlitlighet.