Sidlista

torsdag 26 januari 2012

Info om Nellie Snellens punchar

Med Punch Set kan du göra egna blommor med ådring. Den ena stansen används för att stansa ut en blomma med, medan den andra används för att prägla blomman. Detta set ger mer tydlig ådring än det första setet som kom för ett par år sedan.



För att ge blomman ådring: När du använder embossing-stansen ska du vända stansen upp och ned. Vrid stansen samtidigt som du pressar. Anvisningar finns på baksidan av förpackningen. Ett annat tips om man vill få ännu mer ådring är att spraya lite vatten på blomman innan du embossar den. Se bilden ovan för instruktioner.



Du kan även göra vackra små rosor med dessa stansar, tillsammans med Piercing Mat och Embossing PenSe bilden ovan för instruktioner.

Stansarna klarar cardstock. Vi rekommenderar Reprints cardstock som har en ytvikt på ca 200 gsm. Den är lite tunnare än Basix och Bazzill så det är enklare att få till ådringen , men det funkar med alla märkena. Prova också att göra blommor av samma mönsterpapper du använder till ditt projekt, det blir riktigt fint!

2 kommentarer:

Anna sa...

Ahh, häftigt! Som butiksköpta blommor ju =) Vad kostar en sådan? =)

Anna sa...

never mind, jag såg länken^^