Sidlista

tisdag 24 januari 2012

Sneak Peek #2 - Graphic 45


Idag avslöjar vi vad som kommer från vårt favoritmärke Graphic 45! Det blir hela fyra kollektioner och flera nyheter i tillbehörsserien Staples. Då börjar vi:


Tropical Travelogue kom ut i vintras, och vi passar på att ta hem dem i 12x12"-block samtidigt som vårnyheterna. Temat är exotiskt och färgerna likaså. Såhär ser några av pappren och matchande stämplar ut:

En av de nya vårkollektionerna är underbara Little Darlings, med de sötaste små bebisar i pastelliga färger men fortfarande med den speciella vintage-touchen.


Förutom papper i 12x12" kommer matchande chipboard-tags, stickers och stämplar, varav du ser en del nedanför:


Bebisarna är så söta att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :) Kanske tur då att vi har en kollektion av det tuffare slaget att titta på också. Olde Curiosity Shoppe går i klassiska Graphic 45-färger och med motiv som för dig tillbaka till en antikhandlares mysiga lilla butik. Natur och alkemi i en salig mix.


Sista papperskollektionen ut är Kraft Reflections, en serie helt i Kraft cardstock (kartognfärgat papper) med typiska Graphic 45-mönster. Använd dem som de är eller färgsätt med Distress Ink, Glimmer Mist etc. Du kan också matcha dem med de mönstrade pappren.

Vi har även beställt hem Core'dinations cardstock, med en kärna som bryter av mot papprets utsida. De är dessutom gjorda exklusivt för att matcha Graphic 45:s mönstrade papper.  Vi får dels detta block...


... med embossade/upphöjda motiv på pappret som träder fram när du sandpapprar lätt på det. Vi får också in detta:


Ett block där kärnan har en ljusare nyans än utsidan på pappret. Framträder när du t ex river eller sandpapprar. Just detta block är i färger som exakt koordinerar med Graphic-pappren.

Övriga tillbehör som kommer:


Vackra små brads med sirliga mönster...


... nytappning av de populära metallblommorna, nu som fjärilar! Blir extra fina om du stämplar eller embossar på dem.

 Glänsande små klädnypor...


... och äntligen ett snyggt och användbart set med alfabetsstämplar. Notera även de små ikonerna.

Jag hoppas du tittar in igen imorgon för nästa sneak peek :)

3 kommentarer:

riliska sa...

fantastic papers and stamps! )) Love this collection)

Elin sa...

Underbart!!!

Annette sa...

Åh, Graphic 45 är alltid bäst!!