Sidlista

tisdag 20 mars 2012

PÅSKCROP 2012

Tid: 4-9 april 2012
Plats: scraplagret.blogspot.com

En cypercrop/CC är som en pysselträff över nätet med massor av tävlingar. Varje tävling kommer att få ett eget inlägg i bloggen. Tävlingarna görs av designteamet och mig (Emma) med ett inspirationsalster till varje utmaning. Det kommer att vara tävlingar för både layouter, kort och alter. En PDF med alla utmaningar kommer upp i bloggen den 4 april.

Inlämning av bidrag
Bidragen skickar du in genom att lägga upp dem i din blogg eller någon annanstans på Internet, och sen länka till bidraget i respektive tävlings blogginlägg. Om du inte har möjlighet till detta går det alltid att maila in bidraget. Det går jättebra att lägga upp alstren på sin egen blogg osv samtidigt som du lämnar det i bloggen.
Deadline för alla utmaningar är 9 april kl. 23.59.

Extra tävlingar med Scraplagrets CC-kit
Det kommer finnas två tävlingar där du behöver tävlingskit från Scraplagret för att delta. Edit 2012-04-02: Kiten till de extra utmaningarna är slutsåldaKiten finns att köpa här i webbshoppen. Vill du vara med i båda tävlingarna så kostar liten mindre om du köper dem tillsammans :) Materialet är likvärdigt (men kanske inte helt lika) i alla tävlingskit. Övervägande del av materialet du använder till dessa tävlingar ska komma från kitet. 

Vinnare och vinster
Vinsterna kommer att röstas fram av designteamet och mig (Emma). Vinsterna i varje deltävling är ett matchat kit från shoppen till ett värde av ca 200 kr. Den som vinner hela CC:n vinner dessutom ett paket värt ca 500 kr. Vi kommer även att ha utlottningspriser.

Kitet dyker snart upp i shoppen!


Förutom att vinna de separata tävlingarna så har du alltså chansen att bli totalvinnare av CC:n, med ett extra fint pris. Eftersom vi röstar med ett poängsystem där vi röstar på fem bidrag var, så innebär det att du vinna detta oavsett om du vunnit många tävlingar eller ej – här är det totalpoängen som räknas.

10 kommentarer:

pojjo sa...

Åh va kul.. har inte råd med något kitt :( pga dumma försäkringskassan.. men jag ska försöka vara med på övriga tävingar :D

Sen ett STORT TACK EMMA... you made my day :D

LillBlomman sa...

Vad skoj det låter! Var så länge sedan jag var med till 100% på en. Hoppas att jag kan smita undan påsekn lite och vara med! Kram!

P.s men när kommer kiten? Är nästan sugen på ett;)

Zarah sa...

Kul!! Det här måste man ju vara med på! :D

Nelle sa...

Skoj! Jag hoppas jag hinner vara med :)

Helena sa...

Köper inget kit då jag är rädd att tiden inte kommer räcka till men jag ska försöka vara med på någon tävling i alla fall.
Ska bli skoj.=)
Kram

Therese sa...

Vad roligt! Detta ska jag försöka vara med på! :)

SkyAngelMorsan sa...

Åhhh....vill jag gärna vara med på.....men kiten är slutsålda....eller det kan bli fler kit?

Tettiz sa...

Jag vill verkligen vara med! :D Får köra på de utmaningar som *inte* ska vara med kit, eftersom jag missade den biten... ;)

Jeanette Nyström sa...

Superkul! Jag sitter här redo vid pysselbordet!

Emma på Scraplagret sa...

Nu börjar det :)

SkyAngelMorsan - Tyvärr kommer inga fler kit, men hoppas du vill vara med på de andra utmaningarna!