Sidlista

tisdag 8 maj 2012

Crates nya Story Teller

En favorit just nu är Crates kollektion Story Teller. Gillar man retro är den perfekt :) Här har jag använt den till min "Cat":


Jag har använt pappren både som bakgrund och i kluster som remsor. Layouten är ganska vilt dekorerad med diverse pryttlar:


Här sköna blommor från Petaloo - en Daisy och en i serien Color Me Crazy, som är gjorda för att färgläggas efter eget tycke. Jag sprayade canvasblomman med Dylusions blå mist och turkos Glimmer Mist, och ändrade formen på den med en kantsax. 

Bakom blomman sitter en Bo Bunny knapp, accentuerad med Vintajs Patina-ink som jag också sprätt över layouten. En bit Seam Binding Ribbon som jag skrynklat med hjälp av vatten sitter i knappen.


På det mörkgrå pappret använde jag en av de nya stencilerna från Dylusions, tillsammans med den blå sprayen. Jag gillar subtila inslag som det här, med mörkt mönster på redan mörk bakgrund.


Knappfantast som man är kunde jag inte låta bli de underbara knapparna som matchar pappren. Alfabetet kommer från Studio Calico och är lackat med Glossy Accents. Diverse strass och pärlor fick avsluta hela dekoreringen. 


2 kommentarer:

Stephi sa...

härlig LO!

Lisa-olsi sa...

Mysig LO på en snygg katt,
jag gillar knappar.
Ha det gott!