Sidlista

lördag 5 maj 2012

Have A Sunny Day


Det hallonröda rutiga pappret från Magnolias nya Summer Memories-kollektion fick mig så sugen på att göra ett somrigt kort. Resultatet blev ett bra-att-ha-kort med marint tema:


Det rutiga pappret är matchat med Basix enfärgat papper i färgen Pinkish Red - nu endast 3 kr/st! I kanterna på mönsterpappret har jag använt ett äldre set stämplar från Crafty Individuals med stämpeldynan Festive Berries, som finns i Winter Distress Ink-setet. 

En bit rött Seam Binding Ribbon som jag sprayat med vatten, skrynklat ihop och torkat med embossingfönen matchade fint till.


Motivet är Ohoj Tilda, målad med Distress Markers och vattenpenselakvarellpapper. Jag har även lackat skorna och räddningsringen med Glossy Accents. Jag drog också en "sandlinje" med pennan Antique Linen, som jag sen suddade ut nedåt kanten med vattenpensel. 

I övre vänstra hörnet sitter en utstansad vimpel stämplad med texten Have A Sunny Day, också från nya kollektionen. Svanarna jag dekorerat med är i vitmålad metall och alldeles utsökta!


I ett av de nedre hörnen fäste jag ett par blommor, och knöt sen fast en liten flaska med kork (just nu slut i shoppen) från Tim Holtz i natursnöret. Inuti la jag några pärlor från min pärllåda. Det ska föreställa äkta pärlor dårå :) Halvpärlorna kommer från Reprint.


På insidan för hälsningen och baksidan för adressen har jag fäst denna utstansing av rött papper och det mönstrade Magnolia-pappret. Jag använde en bullig rund dies från Marianne Design och en vanlig rund från detta Nellie Snellen-set

1 kommentarer:

Jasmine sa...

Jag tycker att kortet blev jättefint! Du ska vara mycket nöjd, verkligen.
Kram