Sidlista

fredag 22 juni 2012

Art journal - Ilska

Denna art journal bild gjorde jag efter en olycka skedde. Jag hade en beställning på en stor ask och skulle rätta till en pärla en timme innan tjejen skulle hämta asken. Och vad tror ni händer? Jo allt lim i burken (jättestor)  åker ut över allt jag kämpat med. Jag fick panik, jag vart ledsen och så arg. Dock lyckades jag rädda asken men det tog ungefär 1,5 timme. Vad har jag lärt mig av detta? Att ej trycka hårdare och hårdare om det ej vill komma ut lim....

Jag hade så mycket ilska i mig så jag satte igång att skapa i min Art journaling bok från Prima.

 

Jag började med att lägga ut Dylusions stencil Luscious Leaves över mitt papper. Jag smetade ut strukturpasta med ett kontokort så det blev fint och slätt. För att kunna lägga dit fler stenciler fick jag torka med en embossingfön först. Sedan använde jag bitar av stencilen Letter Jumble. 


Då det torkat sprutade jag massa spray från Dylusions runt kanterna följt av rött i mitten. När jag gjorde denna kändes den som djävulen i färgerna och det passade bra då jag var så sur.


Jag ville att det skulle glänsa lite så jag satte på Glossy Accents över vissa delar. Dock vart jag ej nöjd med det så jag sprayade mer, nu även med orange spray från Dylusions. Den kändes mesig nu och det fick den ej bli... haha.


Jag klippte ut en kvinna från ett silkespapper som jag fäste med lack. Jag ritade konturer med svart och vit penna. Jag droppade några droppar rött från Tim Holtz  Distress Ink Refill som jag lät rinna ner över pappret. Det behövde hända mer så jag satte en till stencil över, Number Jumble. Den fick en dusch av Tattered Angels röda sprayer.


Den blev cool tycker jag, och ilskan försvann. Bra va?
Ha en fin dag,


6 kommentarer:

Mia sa...

Snygg! Smart att vara kretiv när man är förbannad! Kram Mia

Camilla sa...

Otroligt snyggt! Kvinnan är ju hur underbar som helst!

pojjo sa...

WOW så snyggt...:D

Anette sa...

Vad snyggt! Ibland är det bra att vara ilsk.

Iffa ...... sa...

Näe fy farao för att råka ut för det som du gjorde, stackare!
Vet inte vad jag hade gjort i ditt fall, men sån tur att du lyckades rädda asken!!!

Det som skapades utav din ilska blev hur häftigt som helst!!!
Så fräcka färger, lager, effekter och annat som du gjort, nu måste jag bara komma igång med mina sådana här saker =)

Tack för underbar inspiration!!
Kram iffa

Åsa/asamia sa...

Tänk att ilskan kan få nåt bra med sig...det blev ju sååå läckert!
Hoppas tjejen blev nöjd med sin ask.