Sidlista

lördag 15 september 2012

Det dagliga äpplet

Min son älskar äpplen och vaktar man ej honom så kan han lätt äta upp alla i skålen. Idag visar jag en layout på honom med sitt älskade äpple.

 

Bo Bunnys nya kollektion Apple Cider är full av temat höst. Detta papper heter Orchard. Jag smetade ut Claudine Hellmuth Studio Gesso med ett gammalt kontokort över mitten partiet. Innan det hann torka satte jag dit en bit ostduk, som jag duttade gesso på lite här och var. Sedan sprayade jag lite lätt med Tattered Angels valnötsguld på det vita.


Sen har jag använt pappret Harvest. Jag måttade upp mitt papper och rev kanterna. Två utav Dylusions stämplar Around the Edge har jag tryckt som en ram runt det vita. Dylusions stämpelkit Bags of Bunting har fina vimplar som jag tryckte på ett annat papper och klippte ut. De sattes fast med distanskuddar. 

En gullig brad syns på höger sidan om fotot. Det är en korg med äpplen, från Bo Bunny. Övrig dekoration är Primas söta blomma, Cabaletta Fall och det bruna lövet som är en die-cut från Bo Bunny.


Bokstäverna är från Bo Bunny de med. Natursnöret och bandet från Webster´s Pages matchade pappret bra. Ormbunksbladet i metall är så himlans läckert.

 2 kommentarer:

Malin sa...

Så fin LO :)

Magenta sa...

Så läckert med alla äpplen!