Sidlista

tisdag 4 september 2012

Inspire - Kort med Bo Bunny och Mixed Media


Detta kort har jag skickat till en person som inspirerar mig mycket. Jag kom att tänka på henne när jag såg tjejen på Bo Bunny-pappret, så jag klippte ut henne och så spann det vidare:


Först skapade jag bakgrunden med hjälp av orange och gulaktiga nyanser av PanPastel, som jag strök ut med svamp på akvarellpapper. När jag fixerat sprayade jag med orange Dylusions Ink Spray lite extra här och där. 

När det torkat ordentligt stämplade jag med en massa Dylusions stämplar och StazOn stämpeldyna, samt röd akrylfärg från Claudine Hellmuth. Ramen är ritad med vit Molotow-penna och svart PITT penna i storlek M.


Jag har använt Bo Bunnys papper även inuti kortet, tillsammans med stämplarna som jag färglagt med NeoColor II-kritor och vattenpensel.


Vingarna är också Dylusions-stämplar, som jag stämplat och färglagt på separat papper och sen fäst med Multi-Medium. För att få med konturerna som finns runtom på vingstämplarna, har jag först stämplat dem "eau naturelle" på bakgrunden och sen passat in mina utklipp däri. 


Tjejen är skuggad med ritkolspenna, och sen har jag använt en liten textstämpel slarvigt i kanterna för att det ska smälta in i bakgrunden.


Orden är stickers från Tim Holtz som jag piffat till lite. Vi väntar hem påfyllning av dem inom kort :)



4 kommentarer:

Stephi sa...

å så snyggt och så fint inramat! Nu får jag inspiration:-)

Ja Jisses sa...

Supersnyggt!

:)
Kram

pojjo sa...

sååååå himla snyggt...

Jasmine sa...

Jättefint! Kortet är verkligen personligt. Roligt att få ett sådant kort. :)
Kram