Sidlista

torsdag 25 oktober 2012

Crate On Trend och Studio Calico/HandbookNu har det kommit härliga nyheter till shoppen från Crate och Studio Calico (allt nytt finns här)!

  • STUDIO CALICO {HANDBOOK}

Handbook är tänkt att vara ett enkelt och smidigt sätt att scrappa om vardagen eller speciella minnen (precis som sk. Smash Books).  


Det är väldigt enkelt uttänkt, med ett D-Ring Album (ca 15x20 cm) och passande Page Protectors (plastfickor) i samma grundstorlek 6x8, men med olika stora fack inuti. I plastfickorna sätter du snabbt in utvalda foton, biljetter, anteckningar och mönsterpapper som du gillar. Skär ut i samma storlek som det fack på plastfickan du vill fylla.


Albumen är av kraftig kartong med embossade/upphöjda detaljer på utsidan. Du kan spraya, måla, distressa, stämpla och dekorera efter egen smak. 
  • CRATE {ON TREND}Crates superhärliga nyhet On Trend har också kommit, med just mönster som åter är trendiga - t ex 70-talsmönster, blommigt, fiskbensmönster, medaljonger och trämönstrat. Några av pappren:


Matchande cardstock-paket finns:


Den mönstrade chipboarden innehåller massor av fina motiv:  • STUDIO CALICO {DIY}

Vi har till sist fått in en del DIY-produkter (Do It Yourself) från Studio Calico:
... och Wood Veneer trädekorationer, som du själv färglägger....


... och Mistable Thicker Shapes, som är som tjocka stickers i canvastyg som du kan spraya med t ex Dylusions Ink Spray. Även thickers i mönstrad chipboard finns.

Välkommen in! 

PS: Beställ innan kl. 15.00 och betala med kort, bankbetalning, faktura eller PayPal, så skickar vi idag! :)0 kommentarer: