Sidlista

onsdag 14 november 2012

Höstlov på Skansen med julpapper!

Jag börjar misstänka att jag är beroende av Doilys och olika typer av Banners då de finns på de flesta av mina alster just nu? Idag har jag verkligen gått loss på just Banners i olika former och i flera lager! Jag fick så fina julpapper från My Minds Eye i mitt kit från serien All Is Bright som jag fullkomligt älskar att jobba med. Även om det är julpapper så går det alldeles utmärkt att scrappa om andra event. På höstlovet var jag med min familj och min systers familj på Skansen en dag. Vi hade en härlig dag med mycket bus så såklart vill jag spara detta minne på en layout!


För att skapa spännande kontraster har jag använt mycket svart på min layout. I skarven mellan papper och svart scallop kant har jag använt en snygg turkos Washi Tejp från My Minds Eye All Is Bright.


I mitt kit fanns vackra vita blommor från Prima men jag tog sonika fram min svarta Dylusion Ink Spray och färgade dem svarta till min layout. Jag tog även bort de gula små pistillerna och ersatte dem med en av de lite större Rhinestones från My Minds Eye All Is Bright Rhinestones. Jag målade också träsnöflingor från Studio Calico med svart akrylfärg. Även dessa fick lite bling i mitten.


Flera lager av banners fodrade med svart ger djup på min layout. Min titel fick också plats på några vimplar. Thickers i rött hittar ni här.


Och så en liten närstudie av de vackra blommorna! Den stora röda är en av mina favoriter från Primas senaste kollektion och heter Bel Canto Burgundy.

Kramar från Ullis/LillBlomman!

2 kommentarer:

O´Kelly sa...

Så härligt fin Lo du gjort.
Må så gott!

Anette sa...

Bara så härligt!