Sidlista

onsdag 7 november 2012

Min allra första Layout and All is bright!

Idag är det dags för mig att visa min allra första layout som designer för Scraplagret! Jag fick ett helt fantastiskt kit av Emma att jobba med. Jag har alltid varit förtjust i färgkombinationen rött och turkost så när jag fick se vad papperpaketet All Is Bright från My Minds Eye innehöll blev jag verkligen inspirerad! My Minds Eye har lyckats synnerligen bra med sina senaste kollektioner och denna är inget undantag. Även om papperna är julpapper så passar de så fint till annat också men min första sida får bli med jultema.


Ni kommer att märka att jag ofta färgar om och klipper isär och limmar ihop igen när jag skapar. Papperna som ingår i paketet är jättevackra som de är men jag tycker att det är roligt att skapa nya kombinationer. Här klippte jag ut den skojiga bannern och fäst den på 3d kuddar.

Prima är ännu en stor favorit för mig så när jag får leka med blommor från Prima blir jag extra glad! Här har jag använt röda Prima Holiday Celebration PoinsettiaPrima Soprano White och Prima Tivona White Mix Large. Bakom blommorna gjorde jag en rosett av många lager All Is Bright Twine från My Minds Eye. Doliys hittar ni här! Just nu kan jag liksom inte leva utan dem?


I mitt kit fick jag supersnygga Thickers i rött. Men även här var jag liksom tvungen att ändra lite. Jag målade dem med svart akrylfärg och sedan lade jag på ett lager med Glossy Accent. Ovanför bannern flätade jag Twine lite slarvigt och använde som lina.


I den nedre knaten lät jag bokstäverna vara röda då jag ville att de mer skulle smälta in i bakgrunden här. De söta snöflingorna i trä kommer från Studio Calico. På de stora fäste jag stickers stjärnor från arket som följer med i papperspaketet. Alla fick svarta Rhinestones.

Sådär då har vi klarat av min premiär! Jag hoppas att jag kunnat inspirera lite? Nästa onsdag kommer jag tillbaka med ännu en layout skapad med samma papper men då blir det utan jultema. Spännande va!

Kramar från Ullis/LillBlomman!


6 kommentarer:

Sofia/Jozie sa...

Allt du skapar är helt underbart, och denna fina LO är såklart inget undantag! Superfin!!

Stephi sa...

Jättefin LO

Ulrika sa...

Åh, den är jätteläcker! En typisk Lillblomman-layout, och det är ju bara positivt!
Älskar snöret med vimplarna!

Marita vs snojbi sa...

Superfint

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Jättefint Ullis! Bannern är superfin och jag gillar det röda mot det svartvita fotot! Kram

O´Kelly sa...

Så fin LO!