Sidlista

fredag 4 januari 2013

Cyklande Tilda i turkost och rött

Fredag innebär helgledigt för de flesta, och kanske lite tid för pyssel? För mig väntar jobb denna helg, men nästa helg ska jag få ägna mig åt en heldags pyssel i alla fall! Jag pratade med en pysselkompis igår och hon sa att hon nästan bara färglägger i turkost och rött nu för tiden. Kanske för att det är så fint helt enkelt? Turkost är min absoluta favoritfärg, och det är en så bra färg för den passar ihop med alla andra färger. 

Den söta stämpeln kommer från Magnolia och heter Lovelypop Tilda. Jag har färglagt med Distress Ink Refillakvarellpapper. Jag har stämplat med den roliga textstämpeln både upptill och nedtill, "Going bananas over you" kommer också från Magnolia, och är dessutom på REA nu, så passa på (begränsat antal kvar)! Mönsterpapperen kommer också från Magnolia. Jag har använt tre olika, varav det längst bak och det rödaktiga är 12"-papper och det turkosa med vita hjärtan är ett 6"-papper. Kanten på kortet är stansad med en kant-die från Magnolia
Till vänster på kortet så har jag dekorerat med bomullstejp från Prima. De röda blommorna kommer från en ros som jag plockade isär. Det gör också den turkosa upptill på kortet. Den turkosa nedtill plockade jag bort det bakre lagret ifrån, för att få den lite mindre. Jag tycker om att plocka isär och ändra på färdiga blommor. :) Fina pyntbär från Magnolia samt några rhinestones från Bo Bunny. Det gulliga trähjärtat kommer från Prima.
Jag matchar alltid insidan av mina kort med framsidan. Jag tycker att det känns mer arbetat då, samt att det blir lättare att skriva sin personliga hälsning på en bit vitt papper. På detta kort så sticker ju också en bit av insidans papper fram vid den fint stansade kanten. 
Närbild på den söta Tilda. (Jag har råkat öka kontrasten lite väl mycket på detta foto, så alla mörka partier är lite skarpt markerade. Det är mjukare övergångar i verkligheten.) 

Kram,


2 kommentarer:

Stephi sa...

men så söt stämpel, ja färgerna i hela kortet.Jag brukar oxå ta isär blommor, för vissa känns för stora för kort.

Pysselfröken sa...

Vilket sött kort och rött och turkost är så snyggt tillsammans!